Zet ontspannig voorop

Ik weet niet hoe het is met jou, maar altijd wanneer ik me toewijd aan een stukje ontspanning denk ik ‘waarom doe ik dit niet vaker? Het voelt zó goed!’. Om vervolgens weer ingehaald te worden door het leven van alledag.⁠

Afgelopen jaar was wat dat betreft een bizar jaar. Voor sommigen een ratrace en voor anderen juist een jaar met meer rust en reflectie dan normaal.⁠

Wat deze tijd mij persoonlijk heeft gebracht, is het inzicht dat ontspanning niet langer meer iets in mijn leven is wat achteraan de rij aan mag sluiten. Ik heb geleerd dat ik het juist voorop moet zetten. Hiermee maak ik bedding voor mijn energie en kan ik er ook beter zijn voor anderen. ⁠

Ik weet dat dit makkelijker gezegd dan gedaan is en ik breng het met vallen en opstaan in de praktijk. Soms grap ik dan ook dat ik mijn video’s vooral voor mijzelf maak ;-)⁠

Wat m’n video’s me in ieder geval gebracht hebben, is een manier van ontspannen die aansluit bij mijn favoriete zintuigen, zien en luisteren (hierover binnenkort een vlog). Ik ga nergens zo sterk van ‘aan’ dan van mooie beelden en fijn geluid, zoals een mooie stem of heerlijke muziek.⁠

Zijn dat zaken die jou ook aanspreken en wil je eens ontspannen op een manier die nog niet veel wordt ingezet? Bezoek dan eens deze pagina. Hier vind je talloze gratis video’s en leuke videoproducten in m’n webshop.⁠

Het stukje video hierboven komt uit ‘Een doosje aandacht’, wat ik ontwikkelde met Harriëtte van Rijssel. Dit is een mooi cadeaupakket met toegang tot een visualisatie oefening, heerlijke thee van Mevrouw Cha en etherische citroenolie van Vandaar Edelstenen. Voor alle zintuigen iets wils :-)⁠

Wil je er meer over weten, bezoek dan m’n shop.

Lees ook deze blogs:

4-7-8--breathing-excercise---Calm-vibes-tvCora Verhagen
Mantra-videoclip-Hedi-Carlee-Calm-vibes-tvCalm vibes tv
een doosje aandacht - ontspanvideo, etherische citroen olie en groene theeCalm vibes tv
Calm vibes tv altvideo tegen stellingcalm vibes tv
Calm vibes tv true blue meditation animationCalm vibes tv
Calm vibes tv mindfulness video relaxation experienceCalm vibes tv
Universe, neurons, woolCora Verhagen
stressverlichtende ontspan video van calm vibes tvCora Verhagen
calm-vibes-tv-box-breathing-technique-animation-videoCora Verhagen
mindfulness video calm vibes tvcalm vibes tv
Geleide meditatie voor Way of Life Guiding door Calm vibes tvCalm vibes tv
Calm-vibes-tv-stressverlichtende-video---weekstart-screenshotCora Verhagen
calm vibes tv