Zachtheid begint van binnen – video cadeau

Hoewel we afgelopen jaar fysiek contact moesten missen, hebben we elkaar gelukkig online kunnen ontmoeten. Online bestaat ons leven vooral uit inchecken bij anderen. En dat is mooi, want als mens is de behoefte aan sociaal contact en zorgzaamheid voor elkaar groot.
Maar hoe vaak op een dag check je in bij jezelf? En hoeveel tijd mag dat ‘kosten’?

Mijn grootste les dit jaar, is dat ik dit te weinig deed. Dus als ik dan toch iets positiefs mag noemen van deze periode, is dat ik de waarde heb geleerd van ‘alleentijd’.
Deze momenten zijn me inmiddels erg dierbaar geworden. Ze brengen me rust, helderheid en meer verbinding met m’n intuïtie.

Het leverde me de start van calm vibes tv op. Iets waar ik een diepe ‘ja’ bij voelde die ik niet rationeel kan verklaren. Maar soms is een gevoel alles wat je nodig hebt.

Wat de wereld het hardste nodig heeft

December is een mooi moment om het jaar af te sluiten. Niet alleen kalenderwise, maar ook mentaal. Het was een pittig hard jaar voor de wereld.

In 2021 wens ik alles en iedereen meer zachtheid. Ik geloof oprecht dat dat is wat de wereld nu het hardste nodig heeft. Ik zet me met de grootst mogelijke liefde in om die boodschap via mijn video’s te verspreiden.

Zachtheid heeft ieder mens van nature in zich. Dus zoek het op, het zal je bergen kracht geven. Om je te helpen kun je hieronder mijn laatste video van dit jaar bekijken: ‘meeting yourself from inside’.

Ik wil je uitnodigen hiermee een magische reis te maken en voor een minuut of 7 je aandacht te verplaatsen van je hoofd naar je hart.

Ik vertel je eerlijk dat toen ik na het maken het eindresultaat bekeek, er aardig wat los kwam. Het luchtte heerlijk op 🙂

Benieuwd wat het jou brengt.

Gratis te downloaden

Omdat het kerst is, kun je deze video gratis downloaden, zodat je hem in alle rust kunt bekijken zonder bliepjes van inkomende meldingen. Voel je vrij om dit bestand cadeau te geven aan anderen.

Muziek: Cosmos – Hazy
https://www.soundcloud.com/hazy_music

Lees ook deze blogs:

4-7-8--breathing-excercise---Calm-vibes-tvCora Verhagen
Mantra-videoclip-Hedi-Carlee-Calm-vibes-tvCalm vibes tv
een doosje aandacht - ontspanvideo, etherische citroen olie en groene theeCalm vibes tv
Calm vibes tv altvideo tegen stellingcalm vibes tv
Calm vibes tv true blue meditation animationCalm vibes tv
Calm vibes tv mindfulness video relaxation experienceCalm vibes tv
Universe, neurons, woolCora Verhagen
stressverlichtende ontspan video van calm vibes tvCora Verhagen
calm-vibes-tv-box-breathing-technique-animation-videoCora Verhagen
mindfulness video calm vibes tvcalm vibes tv
Geleide meditatie voor Way of Life Guiding door Calm vibes tvCalm vibes tv
Calm-vibes-tv-stressverlichtende-video---weekstart-screenshotCora Verhagen
calm vibes tv