Calm-vibes-tv-stressverlichtende-video---weekstart-screenshot

Weekstart video langer beschikbaar

De afgelopen 3 weken deelde ik op maandagochtend om 09:00 een weekstart video via Zoom. In de praktijk blijkt dat dit tijdstip voor velen niet handig is en dat lang niet iedereen het prettig vindt om binnen een groepscall ontspanning te vinden, iets wat ik me heel goed voor kan stellen.

Ontspanning opzoeken doe ik zelf ook graag alleen, dus waarom verwacht ik dit wel van anderen?
Voor mij weer een mooi leermomentje.

Vanaf aankomende maandag ga ik het dus anders doen. Je kunt dan tussen 09:00 en 14:00 de weekstartvideo eenvoudig bekijken op m’n website, onder het kopje weekstart.

Hier vind je vanaf nu ook handige tips over het kijken naar de animaties en je kunt er een video bekijken waarin ik persoonlijk vertel waarom ik me met alle liefde zacht maak voor ontspanning op maandag.

Vind je het fijn om wekelijks een reminder te ontvangen zodra de video online staat? Meld je hieronder aan voor email updates.

Lees ook deze blogs:

Geleide meditatie voor Way of Life Guiding door Calm vibes tvCalm vibes tv
Calm-vibes-tv-stressverlichtende-video---weekstart-screenshotCora Verhagen
A calm mind is a creative mindCora Verhagen
calm vibes tv
introductie calm vibes tvcalm vibes tv