Zou jij meer willen ontspannen, maar krijg je je hoofd – net als ik – gewoonweg niet stil? Afgelopen maanden verdiepte ik me in de processen die aan ontspanning ten grondslag liggen en ontdekte ik dat het helemaal niet zo vreemd is dat meditatie me nooit goed lukte.

Deze kennis motiveerde me om op een andere manier bruggetjes te bouwen richting ontspanning.

In deze video deel ik:

– wat de Corona crisis mij leerde over het voorkomen van burn-outs.

– De grootste reden waarom meditatie mij en heel veel andere mensen niet goed lukt.

– Waarom een beeldscherm gebruiken voor je ontspanning lang niet altijd slecht is.

– Hoe visuele prikkels je kunnen helpen bij het maken van positieve veranderingen.

– Hoe je je brein makkelijker de kans geeft om succesvol veranderingen door te voeren in je leven.

– Waarom de toepassing van geleide animatie een waardevol hulpmiddel is voor coaches en trainers.

Wil jij zelf ervaren hoe geleide animatie werkt? Bekijk hieronder de animatie van Chantal Marijnissen, waar ik over vertel in de video.

Chantal maakt hiermee een krachtige verbinding tussen lichaam en geest. Dit past helemaal bij de manier waarop ze met haar bedrijf Way of Life Guiding mensen in contact brengt met zichzelf om positieve veranderingen teweeg te brengen.

Voor mij als beeldmaker ontzettend fijn om met haar samen te werken, want in zo’n proces verbind je meerdere expertises en kun je iets neerzetten wat andere mensen op dit moment hard kunnen gebruiken.

Verbinding is dan ook precies het thema wat Chantal drijft in haar werk. Naast haar 1 op 1 programma’s brengt ze mensen via haar online community Your True Journey Friends ook samen. Heel waardevol in deze tijd, waarin connectie extra belangrijk is.

Herken jij mijn verhaal over het lastig stil krijgen van je hoofd? Dan ben ik benieuwd hoe jij deze video ervaart. Leuk als je me onder de video een reactie stuurt.

Mail me hoe jij deze geleide animatie ervaart

Lees ook deze blogs:

4-7-8--breathing-excercise---Calm-vibes-tvCora Verhagen
Rust en vertrouwen - Cora Verhagen Calm vibes tvCora Verhagen
Mantra-videoclip-Hedi-Carlee-Calm-vibes-tvCalm vibes tv
een doosje aandacht - ontspanvideo, etherische citroen olie en groene theeCalm vibes tv
Mantra video voor Hoi CarleeCalm vibes tv
Calm vibes tv altvideo tegen stellingcalm vibes tv
Calm vibes tv true blue meditation animationCalm vibes tv
Calm vibes tv mindfulness video relaxation experienceCalm vibes tv
Universe, neurons, woolCora Verhagen
stressverlichtende ontspan video van calm vibes tvCora Verhagen
calm-vibes-tv-box-breathing-technique-animation-videoCora Verhagen
mindfulness video calm vibes tvcalm vibes tv
mindfulness video calm vibes tvcalm vibes tv
Geleide meditatie voor Way of Life Guiding door Calm vibes tvCalm vibes tv
Calm-vibes-tv-stressverlichtende-video---weekstart-screenshotCora Verhagen
A calm mind is a creative mindCora Verhagen
calm vibes tv
introductie calm vibes tvcalm vibes tv