Rust en vertrouwen - Cora Verhagen Calm vibes tv

Vonken vanuit rust en vertrouwen – gratis deelname

Op dit moment werk ik aan de online training ‘Vonken vanuit rust en vertrouwen’. Een training voor iedereen die zijn/haar talent meer ruimte wil geven. Niet door nóg meer te doen, maar vooral door meer te zijn. In dit artikel deel ik wat het maken van deze training mij op dit moment brengt en wat het jou zou kunnen brengen.

Terwijl ik dit schrijf is de startdatum twee keer verschoven. Enerzijds omdat ik me vreselijk verkeken heb op de tijd die het vraagt, zeker met drie weken kerstvakantie tussendoor, maar anderzijds omdat het maken gewoon zó leuk is, dat ik gaandeweg steeds meer ingevingen krijg over waardevolle toevoegingen en hoe ik alles nog beter met elkaar kan verbinden tot een rond verhaal. 

En als er iets is wat ik belangrijk vind, is het het delen van ronde verhalen. Daar steek ik dan ook graag extra tijd in.

De onderwerpen die ik behandel in de training zetten ook mij weer aan het denken over waar ik zelf sta, want ik vind dat wat ik deel ook zelf moet belichamen. En dat maakt het voor mij net zo’n verdiepend proces als wat de deelnemers zometeen zullen doorlopen, althans, dat is waar ik naar streef. 

Nou is dat ook juist hetgene wat ik wil overbrengen in deze training, namelijk dat alles in cyclussen verloopt en je keer op keer een transformatie doormaakt waarin je oude ballast kunt laten gaan en nieuwe inzichten eigen kunt maken. 

Het is prachtig hoe dit werkt en als je eenmaal ziet hoe dit soort processen volgens een vast ritme verlopen geeft dat enorme hulp op momenten dat je vastloopt.

Even om een beter beeld te scheppen waar de training over gaat…

Behoefte aan meer zingeving

Ik maak deze training voor mensen die voelen dat er meer uit het leven valt te halen dan ze nu doen. De Corona crisis heeft velen mensen wakker geschud. Ze hebben behoefte aan meer zingeving en hebben een sluimerend verlangen om een bepaald talent meer tot uiting te brengen. Dat kan zakelijk zijn, maar ook persoonlijk. 

Als creatieve doener weet ik hoe snel je vanuit een bepaald verlangen in een actiestand kunt schieten, maar ik weet ook dat in de actie valkuilen liggen verscholen en je al snel cruciale stappen overslaat, waardoor je later in het proces tegen hobbels oploopt. 

In deze training staat jouw wens voor talentontwikkeling centraal en ga je stapsgewijs aan het werk om te kijken wat jij werkelijk nodig hebt om dit talent tot zijn volste recht te laten komen.

Om dit te kunnen doen heb je eerst een reis naar binnen te maken. Bijvoorbeeld om contact te maken met belemmerende overtuigingen, de vraag achter je vraag en ervaringen uit het verleden die jou op dit moment nog steeds in de weg zitten.

Naast praktische oefeningen (ik hou van praktisch!) ontwikkelde ik hiervoor ook verschillende visualisatieoefeningen, zoals Yoga Nidra meditaties.
Hierin gebruik je de kracht van kalmte, oefen je om te zijn met wat er is en laat ik je ervaren dat jouw geluk nooit buiten iets anders dan jouzelf is te vinden. 

Je oefent om je innerlijk weten aan te spreken en hierop te vertrouwen. 

Van hieruit zal het werken aan jouw talent een stuk organischer verlopen. 

Een groot deel van de training wijd ik aan het opzetten en uitvoeren van een katalysatorproject, waarin je concreet aan de slag gaat met je verlangen. Dit project ga je doorlopen met hulp van de creatiespiraal, een ontwikkelcyclus die zich beweegt volgens de wetten van de natuur. 

Bij de training hoort een uitgebreid werkboek, waarin ik alles zo heb ingericht dat je dit werkboek telkens opnieuw zou kunnen doorlopen wanneer je in de toekomst weer nieuwe verlangens ontdekt. 

Andere dingen waar ik enthousiast over ben:

  • Je vindt er natuurlijk ook mijn ademhalings- en mindfulnessvideo’s. 
  • Ik deel originele inzichten over hoe je jouw creatiekracht een enorme boost kunt geven, bijvoorbeeld door het beter inzetten van je zintuigen of door anders kijken naar je omgeving.
  • Ik behandel welke impact een menstruatiecyclus en de cyclus van de maan kan hebben op een creatieproces, kennis die mij afgelopen jaren enorm heeft geholpen.
  • Ik koppel oude kennis over energie uit de yoga wereld aan hoe je dit in jouw moderne leven in kunt zetten om je talenten te laten floreren.
  • Ik betrek nieuwe wetenschappelijke kennis over de werking van ons brein bij hoe je op een andere manier om kunt gaan met je onzekerheden. 
  • Ik hou van muziek, dus dit zit er zeker in! Ik deel veel toepasselijke muzieknummers die mij afgelopen jaren veel steun hebben gebracht bij ups and downs. Natuurlijk kan deze training zonder dit, maar mij geeft deze persoonlijke toevoeging zoveel plezier tijdens het samenstellen en dat is ook wat waard. 

Kortom, ik denk dat het een supermooi holistisch traject vormt met rust, actie, spiritualiteit en wetenschap. Een combi waar ik persoonlijk erg van hou, anders zou ik het natuurlijk niet verwerken tot een training ;-).

Gratis deelname

Ja, je leest het goed. Deelname aan deze uitgebreide training is helemaal gratis. Er zijn geen addertjes of verborgen uppsells in de training verwerkt. Ik deel hem puur gratis en onvoorwaardelijk uit het vertrouwen dat hier voor mij via een andere weg weer iets uit voort komt en uit mijn wens om deze materie voor zo’n groot mogelijke groep toegankelijk te maken in een tijd waarin het hard nodig is dat we onszelf herinneren aan onze potentie.

Als iedereen die meedoet vervolgens op dezelfde wijze onvoorwaardelijk haar/zijn talent gaat delen waar dit mogelijk is, dan zetten we een geweldig sneeuwbaleffect in werking en rekenen we af met systemen gebaseerd op schaarste, angst en onzekerheden. Als je meer wilt weten wat ik hiermee bedoel, lees dan mijn blog waarin ik mijn keuze meer toelicht.

Lees ook deze blogs:

4-7-8--breathing-excercise---Calm-vibes-tvCora Verhagen
Rust en vertrouwen - Cora Verhagen Calm vibes tvCora Verhagen
Mantra-videoclip-Hedi-Carlee-Calm-vibes-tvCalm vibes tv
Judy-de-Graaff Body Mind Language Instituut interviewJudy de Graaf - Calm vibes tv
een doosje aandacht - ontspanvideo, etherische citroen olie en groene theeCalm vibes tv
Chantal Straver interviewCalm vibes tv
Mantra video voor Hoi CarleeCalm vibes tv
Calm vibes tv altvideo tegen stellingcalm vibes tv
Calm vibes tv true blue meditation animationCalm vibes tv
Calm vibes tv mindfulness video relaxation experienceCalm vibes tv
Universe, neurons, woolCora Verhagen
stressverlichtende ontspan video van calm vibes tvCora Verhagen
calm-vibes-tv-box-breathing-technique-animation-videoCora Verhagen
mindfulness video calm vibes tvcalm vibes tv
mindfulness video calm vibes tvcalm vibes tv
Geleide meditatie voor Way of Life Guiding door Calm vibes tvCalm vibes tv
Calm-vibes-tv-stressverlichtende-video---weekstart-screenshotCora Verhagen
A calm mind is a creative mindCora Verhagen
calm vibes tv
introductie calm vibes tvcalm vibes tv