In deze video paste ik de 4-7-8 ademtechniek toe, die je diep in ontspanning brengt. Eerder paste ik deze techniek al toe in dit videopakket. De 4-7-8 ademhaling is een geweldige oefening om je lichaam en geest snel tot diepe ontspanning te brengen. Ze helpt je niet alleen bij stressverlaging tijdens spannende momenten, regelmatige beoefening verlaagt ook boosheid en angsten. De oefening wordt ook vaak ingezet bij slaapproblemen.

Op dit moment werk ik aan de online training ‘Vonken vanuit rust en vertrouwen’. Een training voor iedereen die zijn/haar talent meer ruimte wil geven. Niet door nóg meer te doen, maar vooral door meer te zijn. In dit artikel deel ik wat het maken van deze training mij op dit moment brengt en wat het jou zou kunnen brengen.

“Cora made another beautiful & uplifting video for me. For part two of the Hanumate Mantra I chose for an uplifting sound and energy. She translated this energetic and rejuvenating vibe wonderfully in this lovely video. When I watch this video my heart opens and I feel the warmth of the sun!”

Wist je dat je lichaamstaal enorm veel verraadt over je onbewuste? De afgelopen 10 jaar heeft Judy de Graaff zich gespecialiseerd in het werken met signalen die het lichaam geeft. Veel coaches en professionals gebruiken deze bron van informatie nog niet. Het is haar missie om deze bron van kennis toegankelijk te maken, ook in het bedrijfsleven. In dit interview haar persoonlijke ervaringen met deze innovatieve manier van lichaamswerk.

Ik weet niet hoe het is met jou, maar altijd wanneer ik me toewijd aan een stukje ontspanning denk ik ‘waarom doe ik dit niet vaker? Het voelt zó goed!’. Om vervolgens weer ingehaald te worden door het leven van alledag.⁠

In deze nieuwe blogserie interview ik mensen die zich op innovatieve wijze bezighouden met lichaamswerk, bijvoorbeeld door dit te combineren met vakgebieden waarbij je dit niet gelijk zou verwachten. In dit interview praat ik met persoonlijk leiderschap trainer Chantal Straver.

Afgelopen week ging de video die ik maakte voor Hédi Carlee in premiere.

Voor mij de eerste keer dat ik een clip maakte voor mantra muziek. Sterker nog, het was voor mij voor het eerst dat ik uitgebreid luisterde naar mantra muziek.

We denken dat we anders zijn.
De waarheid in pacht hebben.
We draaien cirkels binnen onze eigen kringen.
Zij tegen wij.

Deze week gebruikte ik naast één van mijn organische animaties een onderwaterfoto. Ik vind het altijd weer verrassend om te zien hoe natuurfoto’s en mijn illustraties een mooi samenspel vormen. ⁠

Het feit dat ik hier over twijfel geeft eigenlijk al aan hoe bizar onze maatschappij in elkaar zit. Dat ik me dus blijkbaar ergens schuldig voel als ik zaken ontwikkel die niet aanzetten tot de ‘doe’ stand.