Wist je dat je lichaamstaal enorm veel verraadt over je onbewuste? De afgelopen 10 jaar heeft Judy de Graaff zich gespecialiseerd in het werken met signalen die het lichaam geeft. Veel coaches en professionals gebruiken deze bron van informatie nog niet. Het is haar missie om deze bron van kennis toegankelijk te maken, ook in het bedrijfsleven. In dit interview haar persoonlijke ervaringen met deze innovatieve manier van lichaamswerk.

Ik weet niet hoe het is met jou, maar altijd wanneer ik me toewijd aan een stukje ontspanning denk ik ‘waarom doe ik dit niet vaker? Het voelt zó goed!’. Om vervolgens weer ingehaald te worden door het leven van alledag.⁠

In deze nieuwe blogserie interview ik mensen die zich op innovatieve wijze bezighouden met lichaamswerk, bijvoorbeeld door dit te combineren met vakgebieden waarbij je dit niet gelijk zou verwachten. In dit interview praat ik met persoonlijk leiderschap trainer Chantal Straver.

Afgelopen week ging de video die ik maakte voor Hédi Carlee in premiere.

Voor mij de eerste keer dat ik een clip maakte voor mantra muziek. Sterker nog, het was voor mij voor het eerst dat ik uitgebreid luisterde naar mantra muziek.

In deze video deel ik hoe mensen hoger op de ladder kunnen komen dankzij ontspanning. Tip van de sluier: ik zie ontspanning in onze overspannen wereld niet als luxe.

‘Be the change you want to see in the world.’
In deze video een aantal voorbeelden en een boodschap vanuit m’n hart voor iedereen die de wereld een stukje mooier wil maken.

We denken dat we anders zijn.
De waarheid in pacht hebben.
We draaien cirkels binnen onze eigen kringen.
Zij tegen wij.

Deze week gebruikte ik naast één van mijn organische animaties een onderwaterfoto. Ik vind het altijd weer verrassend om te zien hoe natuurfoto’s en mijn illustraties een mooi samenspel vormen. ⁠