Introductie calm vibes tv + uitnodiging Monday morning circle sessies

Welkom bij dit eerste vlog op m’n nieuwe website. Het is voor mij zeker niet de eerste keer dat ik een nieuwe website online zet, maar het blijft altijd weer een spannend proces. Helemaal wanneer je dingen doet die je nauw aan het hart gaan. 

In bovenstaande video vertel ik hoe calm vibes tv is ontstaan en waarom ik enthousiast ben over het gebruik van video als middel om te ontspannen.

Wat ik niet vertelde is wat m’n uiteindelijke doel is. Dat is namelijk dat ik hoop dat een bedrijf zoals calm vibes tv op een gegeven moment niet meer nodig zal zijn. Gewoonweg omdat we als maatschappij de waarde in zijn gaan zien van rust, en we stress de wereld uit hebben verbannen.

Ik weet het, het is in mijn levensduur op deze planeet waarschijnlijk niet mogelijk en in orde van groottes is mijn aandeel een microdruppel op een gloeiende plaat, maar geen enkele grote ontwikkeling komt tot stand zonder het voorwerk van kleine. Zeg nooit nooit 🙂

Daarom wens ik je een warm welkom hier op m’n site, bij m’n video’s en de monday morning sessies (meer hierover in de video).

Mooie dag gewenst.

Kalme groeten, Cora