A calm mind is a creative mind

Een kalme geest is een creatieve geest

Al meer dan 17 jaar begeleid ik mensen op verschillende manieren vanuit het thema creativiteit. Creativiteit fascineert me enorm. Ik blijf hierover leren. 

De afgelopen maanden deed ik door de Corona crisis weer mooie nieuwe inzichten op, over wat je nodig hebt om tot creatieve flow te komen.

Ik leerde hoe creatieve flow en rust met elkaar verweven zijn en hoe dit praktisch gezien werkt in je brein. De kennis hierover geeft me weer extra input voor het maken van animaties die je creativiteit vergroten én neem ik weer mee in m’n creatieve coach werkzaamheden.

De dingen die ik al los van elkaar deed, hebben meer met elkaar te maken dan dat ik me bewust was. Het maakt me enthousiast om op zoek te gaan naar een nieuwe manier om m’n animaties en het boek waar ik op dit moment aan werk aan elkaar te koppelen.

Nieuwsgierig hoe dat zit? Ik deel het hieronder in een aflevering van mijn podcast ‘Cvibes’, een podcast die ik normaal gesproken maak voor mijn coraverhagen.nl website.

Is het vinden van creatieve flow voor jou een uitdaging? Dan vind je in de podcast een leuke prikkelende vraag om je hierover aan het denken te zetten.

Misschien vind je deze berichten ook leuk:

Geleide meditatie voor Way of Life Guiding door Calm vibes tvCalm vibes tv
Calm-vibes-tv-stressverlichtende-video---weekstart-screenshotCora Verhagen
A calm mind is a creative mindCora Verhagen
calm vibes tv
introductie calm vibes tvcalm vibes tv