Ademvideo voor diepe ontspanning

Het was weer even geleden dat ik een ademvideo maakte. Achter de schermen ben ik afgelopen tijd vooral aan het experimenteren met nieuwe tekentechnieken, bijvoorbeeld door te werken met potlood. In mijn illustratieserie ‘Lucid collection’ kun je zien wat ik hiermee maak; beelden met meer diepte dan wat ik tot nu toe maakte. Misschien ook omdat deze tijd uitnodigt tot het zoeken van meer verdieping?

Anyway, ik vond het tijd worden om deze illustraties ook te gaan verwerken in mijn rustgevende animatievideo’s.

In deze video paste ik de 4-7-8 ademtechniek toe, die je diep in ontspanning brengt. Eerder paste ik deze techniek al toe in dit videopakket. De 4-7-8 ademhaling is een geweldige oefening om je lichaam en geest snel tot diepe ontspanning te brengen. Ze helpt je niet alleen bij stressverlaging tijdens spannende momenten, regelmatige beoefening verlaagt ook boosheid en angsten. De oefening wordt ook vaak ingezet bij slaapproblemen.

De muziek in deze video is een Solfeggio frequentie van 396Hz. Deze frequentie staat er om bekend dat hij je helpt om angst en schuld los te laten.

Spreekt ontspannen op een visuele manier je aan? Op mijn Vimeo account vind je nog veel meer rustgevende video’s, zonder vervelende reclame. Heb je er baat bij? Overweeg dan een eenmalige donatie of lidmaatschap via mijn Petje.af pagina. Daarmee help je me vernieuwende video’s te blijven produceren en laagdrempelig toegankelijk te maken voor een breed publiek. Dank!

Petje af logo
Eenmalig doneren?

Neem eenmalig je petje af! Kies zelf het bedrag.

Eenmalig petje af!

Lees ook deze blogs:

4-7-8--breathing-excercise---Calm-vibes-tvCora Verhagen
Mantra-videoclip-Hedi-Carlee-Calm-vibes-tvCalm vibes tv
een doosje aandacht - ontspanvideo, etherische citroen olie en groene theeCalm vibes tv
Calm vibes tv altvideo tegen stellingcalm vibes tv
Calm vibes tv true blue meditation animationCalm vibes tv
Calm vibes tv mindfulness video relaxation experienceCalm vibes tv
Universe, neurons, woolCora Verhagen
stressverlichtende ontspan video van calm vibes tvCora Verhagen
calm-vibes-tv-box-breathing-technique-animation-videoCora Verhagen
mindfulness video calm vibes tvcalm vibes tv
Geleide meditatie voor Way of Life Guiding door Calm vibes tvCalm vibes tv
Calm-vibes-tv-stressverlichtende-video---weekstart-screenshotCora Verhagen
calm vibes tv